Sorlidiscau.es

facebook Sorli DiscautwitterYoutube

El teu Sorli || Avui al P. Sant Gervasi - Barcelona

Avui us convidem al Sorli Discau del Passeig de Sant Gervasi, 6, de Barcelona, i parlem amb Esther de Lafuente, segona encarregada del centre, amb 2 anys a la família de Sorli Discau.

- Amb quina freqüència rebeu productes nous a l'establiment?

Pràcticament a diari, els productes frescos sempre a diari.

- Com és la distribució de l'espai i els productes a aquest establiment?

Tenim apartat per xarcuteria, carnicería i peixateria i forn de pa. A part de tot l'assortiment de productes habituals.

- Com és el client de Sorli Discau a la zona?

El client del centre es habitual des de la inauguració del centre. Gent del barri que prefereixen i busquen producte de qualitat, sobretot en productes frescos.

- Què diferencia Sorli Discau de la resta de supermercats de la ciutat?

La gran varietat de productes i qualitat. Destacant de nou la qualitat dels productes frescos com a element diferencial.

- Què és el que més t'agrada de treballar a un establiment Sorli Discau?

L'ambient de feina i el tracte amb els clients d'una manera familiar. El tracte es cuidar la imatge del centre.

 

Gracies Esther pel teu temps i dedicació al Supermercats Sorli Discau.

njnj

 

 

Remeis casolans per curar accidents típics d’estiu

Avui, llegint la pàgina etselquemenges.cat hem trobat uns consells molt bons sobre com curar petits accidents típics de l’estiu:

  • Per als fongs als peus, recomanen aplicar unes gotes d’oli essencial d’arbre de te o talc d’argila o d’àloe.

  • Per a les cremades del sol, ens aconsellen aplicar gel d’àloe cada 20 minuts sobre la pell afectada i, inclús, si tenim una planta d’àloe a prop, podem posar una fulla pelada de la planta enganxada amb un tros d’esparadrap.

  • Per a les picades de medusa, és important netejar la picada amb aigua salada i, a continuació, un cop la pell ja estigui neta, aplicar-hi suc de llimona i gel d’àloe.

  • En quant a les picades de mosquit, es poden combatre amb unes gotes d’oli de citronella o argila i àloe, uns altres grans remeis casolans per les picades. Així mateix, per a les picades d’abella cal treure l’agulló de la pell i, a continuació aplicar-hi amb una gassa, una barreja feta amb vinagre i aigua freda. L’argila en aquest tipus de picada també va molt bé.

Aquests petits consells demostren que els aliments i plantes, ingredients bàsics dels remeis casolans, també poden ajudar-nos a cuidar-nos i, en definitiva a fer salut. 

 

aloe-vera 16 3 1020073

Imarge de: http://es.globedia.com/aloe-vera_16

SorliTrucs || Com treure la pell al fuet?

Avui al bloc de Sorli Discau us donem un truc molt pràctic pels que us agradi el fuet, ja sigui en entrepans o acompanyant el pa amb tomàquet. Sovint, sobretot quan volem presentar el fuet en aperitius o posar-lo en entrepans cal pelar el fuet per tal de que sigui més còmode de menjar, però moltes vegades, i depenent del fuet, costa molt de fer-ho.

El millor és treure la pell sencera just abans de tallar-lo. Per fer-ho, només cal posar el fuet sota l’aixeta i passar-li un bon raig d’aigua. Un cop estigui ben mullar, s’ha d’embolicar el fuet en un drap de cuina o paper de cuina i, si tenim temps, deixar-lo uns quants minuts.

Amb el temps en què tardarem a sucar el pa en tindrem prou per deixar-lo eixugat. A continuació podrem pelar el fuet amb molta facilitat i tallar-lo sense pell per presentar-lo a taula. 

ft

El teu Sorli || Avui al c/Roger de Llùria - Barcelona

Avui us convidem al Sorli Discau de c/ Roger de Llúria, 29 de Barcelona, i parlem amb Oscar Cidoncha, segon encarregat del centre, amb 18 anys a la família de Sorli Discau.

- Amb quina freqüència rebeu productes nous a l'establiment?

Pràcticament a diari hi ha nova entrada de producte al nostre supermercat.

- Com és la distribució de l'espai i els productes a aquest establiment?

Tenim aproximadament uns 500 m2 de superfície. Tenim apartat per xarcuteria, carnicería i peixateria. A part de tot l'assortiment de productes habituals.

- Com és el client de Sorli Discau a la zona?

Al ser un supermercat molt cèntric hi ha molt de turista i estranger. Detectem gent de mig/alt poder adquisitiu ja que a la zona hi han moltes oficines. Aixo també ho notem ens els horaris de mes afluència de gent, al migdia i sortida de les oficines.

- Què diferencia Sorli Discau de la resta de supermercats de la ciutat?

La varietat de productes i referencies.

- Què és el que més t'agrada de treballar a un establiment Sorli Discau?

El tracte que m'han donat com a persona i no com a número. La confiança de tenir un lloc estable de feina i el respecte que m'han trames.

 

Gracies Oscar pel teu temps i dedicació al Supermercats Sorli Discau.

 

 

la foto 

Trucs per escollit la millor síndria

Avui al bloc de Sorli Discau us donem alguns trucs per saber escollir una bona síndria a l’hora d’anar al supermercat i saber conservar-la en bon estat. Esperem que els nostres consells d’avui us ajudin a gaudir de les millors síndries aquest estiu.

Sabrem si una síndria està madura si la zona de l’escorça que ha estat en contacte amb el terra és de color groc crema. Si, en canvi, la taca és de color groc verdós, ens indicarà que la síndria va ser collida abans d’hora i, en la majoria de casos, tindrà un gust insípid. Per escollir-la bé i triar-ne una de madura, cal donar petits cops a la síndria amb els dits o els palmells de les mans i estar atents per saber si sona buit. Si és així, la síndria serà bona. També cal tenir en compte que l’escorça no tingui talls o parts brutes o malmeses ja sigui per cops o pel sol.

La síndria es conserva en bon estat durant dues setmanes si es manté a uns 15ºC, i fins a tres setmanes, entre 7 i 10ºC. La seva escorça gruixuda i robusta permet conservar-la en bon estat inclús a temperatura ambient durant forces dies.

I vosaltres, teniu sort escollint les síndries?

Vía http://www.eleminds.com

 

sandia

 

Imatge: http://delicies.blogspot.com/2007/11/sndria-la-planxa-amb-tomquet.html

 

Recomanacions per una dieta saludable

Avui hem visitat la pàgina web infermeravirtual.com, un portal molt útil del Col·legi Oficial d’Infermeres i infermers de Barcelona d’on n’hem tret algunes recomanacions importants per tal de portar una dieta saludable que esperem que us ajudin per millorar els vostres i els nostres hàbits.

Una alimentació és saludable si és completa, ja que ha de contenir tots els aliments que aporten tots els nutrients necessaris. També ha de ser equilibrada, per evitar excessos i menjar les quantitats apropiades. Ha de ser suficient per assegurar el creixement i desenvolupament del cos. També ha de ser variada i adequada a les característiques de cada individu.

I sobretot, també ha de ser atractiva i pràctica per tal de que sigui fàcil de preparar, desitjable amb una bona presentació i així per molt sans que siguin els ingredients, el plat agradarà a tota la família. Tot això, juntament amb la pràctica de l’exercici físic per no tenir una vida sedentària ens ajudarà a sentir-nos millor.

A continuació us deixem una planificació d’un menú setmanal equilibrat recomanat pel Col·legi d’Infermeria:

menu

El préssec i la nectarina, germans d’estiu

El préssec i la nectarina són fruites d’estiu. La nectarina és una varietat del préssec, però no pas un creuament entre préssec i pruna com es comenta. Aquestes dues fruites són molt dolces, però menys calòriques, ja que la major part de la seva constitució està formada per aigua.

A més ambdues fruites aporten vitamines B i C i, de forma destacada, la A, així com potassi, magnesi, seleni i zinc. Quan estigueu al supermercat i vulgueu comprar nectarines, préssecs o préssecs plans, també anomenats paraguaià, cal tenir en compte d’agafar-los amb la pell llisa, sense taques, ja que ja tendeixen a podrir-se amb facilitat.

Quan ja estan madurs, convé guardar-los a la nevera, apartats d’altres fruites i mai un sobre de l’altre per tal de que no es facin mal bé. Per aprofitar-ne totes les vitamines, és recomanable menjar aquestes fruites amb pell, però si decidim menjar-los així sempre hem de tenir en compte que siguin peces de fruita ecològiques.

Sabíeu que el préssec i la nectarina poden arribar a créixer en un mateix arbre?

Vía etselquemenges.cat 

 

nectarines-postres-pedra-fruita 3216949

 

Imatge: http://ca.freepik.com/fotos-gratuit/nectarines-postres-pedra-fruita_411707.htm

 

 

El teu Sorli || Sorli Discau al c/Rosselló - Barcelona

Avui us convidem al Sorli Discau de c/ Rosselló, 490 de Barcelona, i parlem amb Daniel Rodríguez, segon encarregat del centre, amb 18 anys a la família de Sorli Discau.

- Amb quina freqüència rebeu productes nous a l'establiment?

Diàriament hi ha entrada de productes, sobretot de fruita, carns i embotits.

- Com és la distribució de l'espai i els productes a aquest establiment?

En aquest centre tenim apartat per xarcuteria, forn de pa, carnicería i peixateria. A part de tot l'assortiment de productes habituals.

- Com és el client de Sorli Discau a la zona?

El nostre client es el del dia a dia, i venen habitualment. Es com un supermercat de barri.

- Què diferencia Sorli Discau de la resta de supermercats de la ciutat?

La varietat de marques i la qualitat. També vull destacar el tracte que donem els empleats als nostre clients.

- Què és el que més t'agrada de treballar a un establiment Sorli Discau?

Ensenyança i el dia a dia. M'ha aportat nous valors. Cada dia aprenc coses noves i el dinamisme i activitat a la feina.

 

Gracies Daniel pel teu temps i dedicació al Supermercats Sorli Discau.

 

la foto

Trucs ideals per gaudir de la xocolata

Avui, de la mà de Nestlé, us presentem uns trucs perfectes per treure el màxim partit a la xocolata i perquè els més llaminers us pugueu llepar els dits!

Per fer salses, els passos a seguir són: Posar en una gerreta tres barretes de xocolata, seguidament, afegir cinc culleradetes d’aigua i posar-ho al microones un minut a màxima potència. Un cop estigui, remoure fins a obtenir una barreja homogènia i servir sobre el plat desitjat.

Per fer fondue s’haurà de: Trossejar la xocolata i posar-la en un bol. Després afegir-hi nata i fondre-ho al bany maria. Servir fruita ben fresqueta i ja estarà tot llest per menjar-la banyant-la amb xocolata.

Per fer cobertures hem de seguir els següents passos: Primer, bullir la llet, seguidament afegir 4 làmines de xocolata Nestlé Postres i afegir-hi mantega. A continuació, remoure-ho tota amb una espàtula i banyar galetes o qualsevol altre aliment. Un cop tot això estigui fet, només ho haurem de refredar a la nevera.

Esperem que us ajudin aquests petits consells per servir de diferent manera un ingredient tan deliciós com la xocolata.

Vía http://www.nestle.es/

 

XOCOLATA

 

Imatge: http://bibliotecacambrils.blogspot.com.es/2012/03/xocolata-desfeta.html

 

 

La síndria, una altra fruita d’estiu

La síndria és una de les fruites més grans que coneixem i se l’anomena també meló d’aigua. La temporada d’aquesta deliciosa fruita és precisament ara, des de finals de primavera fins a mitjans d’estiu, ja que es troben en el seu punt òptim.

La síndria és originaria dels països de l’Àfrica tropical, tot i que el seu cultiu s’ha estès fins a arribar a les postres terres. Cal tenir en compte que, genèricament, n’hi ha dues varietats: les que tenen llavors, que són les cultivades de forma tradicional i les que no en tenen, que només tenen llavors més toves i de color blanc.

El seu gust dolç i el seu alt contingut aquós les fa d’allò més saludables, ja que el 93% del seu cos és aigua i, per tant, el seu contingut calòric és molt baix. A més, tenen un contingut destacat, tot i que no tant elevat, de potassi i magnesi. No trobeu que la síndria és d’allò més refrescant quan estem acalorats?

Vía http://www.eleminds.com/

 

sandia2

 

Imatge: http://www.eleminds.com/cat/

Buscar

 

Subscriure's

feed-image Blog Sorli Discau

Etiquetes